lovisaclavebring

Löwengrip care & colour

Många vet ju att jag älskar Isabella Löwengrips produkter och nu har jag fått hem dessa underbara. Jag har testat bodylotionen tidigare och köpt den 2-3 gånger men nu har jag även testat mascaran och hennes showeroil. Har faktiskt fått en ny favoritmascara! Jag älskar den och borsten är helt awesome. Man kommer åt hur bra som helst med den eftersom att den är innerst och smal utanpå, tycker också att den mascaran inte smular och att man får rikitgt långa och fina fransar. Verkligen ett bra tips! Showeroil tycker jag inte om så jättemycket eftersom att jag föredrar att duscha i vanlig soap, tycker denna luktar jättegott! Men som sagt föredrar jag nog vanlig dushtvål. Tror nog alla som duschar med oil skulle gilla denna! 

Morsdag & macarones

Idag är det morsdag, och som tradition varje år kommer min syster och hennes familj och min bror hem till oss för att 'ta middag och fika. Jag hoppas att alla fina mammor får en bra dag idag och att de känner sig uppskattade för jag uppskattar verkligen min mamma till 100%. Måste även plugga lite ikväll, nu är det de två sista uppgifterna som ska in innan jag kan ta sommarlov. Ska bli så sjukt skönt att slippa skolan ett tag och kunna tänka lite på sig själv istället för skolan. Detta är verkligen den bästa perioden på året! 

Marlene Birger & Odd Molly (New in)

Två nya måsten inför sommaren jag har unnat mig! 

En jobbig vecka med mycket jobb och skola har äntligen slutat och nu är det helg! I helgen hade jag planerat att bara vara hemma och ta det lugnt. Som vanligt är mamma och pappa borta vilket resulterar i att jag blir själv hemma ikväll. Jag tänkte göra mig en kopp te, äta lite godis och bara mysa framför en film ensam ikväll. Älskar när det är regn och när man bara är inne en hel dag och njuter av det bullrande ljudet framför en film. Dock är det tråkigt att det ska va sånt här väder nu när jag är så jäkla taggad på sommar! Men jag hoppas att vädret blir bättre snart. 

Resa bokad!

Härliga bilder från förra årets semester i Kroatien- Split

I år blir det nog förmodligen en av de sista resorna tillsammans med mamma och pappa ensam. Under halva min uppväxt har jag rest ensam med mamma och pappa eftersom att jag är sladdbarn med så pass mycket äldre syskon. Kommer knappt ihåg en resa vi gjort tillsammans hela familjen eftersom att det var så längesen. Resa är bokad i år iallafall. Vi ska åka till Bodrum i Turkiet och jag har hört väldigt mycket positivt om Bodrum. Jag har aldrig varit i Turkiet. Jag känner mig sjukt taggad på att shoppa skitsaker för billigt och bara steka i solen noch njuta av maten! Vi åker i mitten på juni så jag hoppas på mycket värme och härliga kvällar där! Förra året åkte jag med min dåvarande pojkvän, jag skulle föredra att ta me någon kompis i år igen så man får sällskap, men det är bara ett litet problem bland allt det underbara i solen! 

Inviduellaval & beteendevtenskap

I veckan var det dags för mig och alla i min klass att välja vilken inriktning och vilka inviduella val som man vill läsa nästa år och i trean. För mig var det jättevsårt men jag kom tillslut fram till att jag ska läsa beteendevetenskap med affärsjurudik och personaladministration som inviduella val. Affärsjurudiken känns som ettr självklart val för mig om jag ska läsa till fastighetsmärklare senare. Det känns som att det kommer bli ett favoritämne snabbt när kursen börjat och jag hoppas det är en kurs vi kommer läsa i tvåan. Jag hoppade över matte3b och engelska7 pga. av att jag inte kommer klara någon av de kurserna speciellt bra. Varken engelska eller matte är något ämne jag gillat speciellt mycket i skolan, det känns som att det är onödigt att läsa ämnen man inte vill läsa. Är iallafall sjukt taggad på nästa år i skolan. Ska också lägga till så att jag kan göra ett UF nästa år. Skulle vara superkul! 

Förälder vid 16 år?

Har precis kollat på ett avsnitt av serien unga föräldrar på tv4play som jag brukar kolla på. Tycker att det är helt sjukt att det finns så unga människor som skaffar barn så tidigt och är jätteduktiga och ta hand om sina barn och skaffar lägenhet och allt som  jag vill göra när jag blir dubbelt så gammal som nu. Sjukt intressant serie faktiskt att se deras vardag och att de håller sin kärlek vid liv osv. i min ålder. Mina krav innan jag vill ha barn är iallafall en kille jag vill leva med, ett fast jobb, körkort och ett fast boende, sen känner jag mig redo! Jag skulle aldrig våga ge mig in i något sådant som att skaffa barn och familj innan allt detta, men tycker att det är väldigt fint att det finns människor som vågar det. 

Avsnitt ett av unga föräldrar HÄR

Ikväll ska jag ut med mina tjejer! Vi ska äta middag på någon mysig restaurang och efter det åker vi hem till mig och äter ben and jerrys och kollar på film. Sa bli jättemysigt! 

Börja blogga igen?

Känner verkligen för att börja ta upp bloggen igen nu efter en jättelång paus. Idag har jag varit hemma från skolan för att satsa på min historia uppgift som ska in imorgon, och måste säga att jag gjort mer än förväntat. Jag är en typisk människa som skjuter upp saker hela tiden tills det blir akut och jag känner att jag börjar alldeles för sent. Verkligen en dålig egenskap hos mig som jag skulle vilja ändra på. Tror att det är många andra som pluggar i gymnasiet som kan relatera till detta, men jag har verkligen varit så hela mitt liv. Tänker att det fixar sig ändå liksom trots att jag vet hur stressad jag blir i slutet när jag börjar med en uppgift som ska va 5 sidor bara någon dag innan den ska vara inne. Men hoppas iallafall att jag kommer satsa mer på bloggen nu, det var ju en period som var jobbig för mig men nu känner jag mig redo och att jag framförallt har mer tid för detta. 

Upp