lovisaclavebring

Att vara tillbaka i skolan

Jag har haft sån ångest över att komma tillbaka till skolan igen och börja i trean. Det har verkligen känts jobbigt under en lång tid under sommarlovet eftersom jag vet vilken press jag får på mig när jag är i skolan. För mig blir det liksom alltid för mycket, man ska va en bra kompis, bra familjemedlem, man ska plugga i och efter skolan och man ska samtidigt som det hinna träna och ha massa andra bollar i luften. För mig blev det helt enkelt bara för mycket i våras och under en stor del av tvåan. 

Men nu känner jag mig stark, det känns som att jag verkligen vill klara det här sista året i gymnasiet utan att känna pressen jag haft tidigare och utan att få en depression och dagar med panikångestattacker. Jag ser verkligen fram emot studenten och det har jag gjort länge nu. Jag vill bara få mina betyg, sticka till Stockholm och läsa det jag verkligen brinner för. Det känns som att mina planer i livet är självklara just nu och jag ska kämpa för att komma dit och få göra det jag vill i framtiden. 

Jag hoppas verkligen att det här skolåret kommer bli bra, och det tror jag eftersom att det är sista året. Jag vill kämpa för bra betyg, ha kul och njuta av det sista skolåret. 

Jag hoppas att alla ni som går ert sista år eller har år kvar i skolan får ett bra skolår! För det tycker jag att alla elever är värda i dagens samhälle. Vi är så starka! Och jag vet att många elever sliter sönder sig under läsåren, vilket även jag gör. Jag gör allt för att få ett bra betyg och tänker alldeles för lite på min hälsa trots att min hälsa alltid ska komma i första hand. Så ta hand om er nu för det är alla värda! 

Nytt

 

Har jättelänge varit tveksam till toppar med choker men hittade dessa på bikbok idag och fick två stycken med mig hem.  Älskar färgerna. så snygga till hösten! 

Back on Track

Hej bloggen. Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg och jag har tagit en jättelång paus sen sist, men så kan det bli ibland. Just nu vet jag inte riktigt om jag vill börja blogga igen som förut eller om jag vill börja göra inlägg när det händer något speciellt. Det får jag helt enkelt bestämma mig för vad som känns bäst. Den här sommaren har iallafall varit en av de bästa somrarna i hela mitt liv.  Sommaren började med en bilsemester genom europa ner till Nice och Frankrike. Efter fotbolls EM matchen mot Belgien fortsatte vi ner mot Milano och Italien och därifrån flög jag och min bror hem igen till Sverige. Efter resan kom jag hem, efter en vecka hemma bar det av till Leksand under två veckor. Sedan blev det en del jobb här hemma efter Leksand och förra veckan var jag med mina finaste tjejer i Kroatien. Helt underbar resa! imorgon är det tillbaka till skolan, jag är så himla spänd (och skoltrött) Men sista året nu och vi får helt enkelt se vad sista året kan erbjuda. 

Upp