lovisaclavebring

Bort med akneärr - cicaplast

vill tipsa er om min favoritprodukt till acneärr. Jag har problem med mina akneärr och tycker att mina ärr syns tydligare än när jag får en finne, som är lätt att täcka. Mina akneärr blir röda och  irriterar mig sjukt mycket eftersom att det gör att det ser ut som att jag har större problem med akne osv. Jag tror inte heller jag är ensam om att ha massor med akneärr, Det är enkelt att dölja med smink, men dom sitter liksom där varje gång man vill gå utan bbcream eller fondation. cicaplast använder jag varje morgon och kväll på mina ärr, och det ger verkligen en skillnad fort. Om man vill testa en produkt som är effektiv tycker jag att cicaplast är perfekt. Jag har köpt min på kronansapotek för 149:- och det är den verkligen värd. Jag är jättenöjd, och har använt produkten under nästan alla mina år jag har haft akne. 

Go Raw

Ska testa dessa två mixes från gogreen. En ball mix som man kan göra små nyttiga "bollar av" superenkelt och verkar jättegott. Chia seed tänkte jag ha i smoothies och har hört att det ska vara jättenyttigt och gott. Vill verkligen börja äta mer nyttigt nu i vinter, Ikväll ska jag faktiskt till och med laga en vegetarisk rätt till middag. Har alltid varit intresserad av den vegetariska maten, och det har ju verkligen blivit en stor trend nu vilket jag älskar. 

Kardashian outfits

Jag älskar familjen Kardashian and Jenner och tyckte denna video var rätt kul att se. Älskar att se deras outfits, och många utav mina egna outfits r inspirerade av Kardahians. Älskar deras delatjer och snygga matchningar. 

Outfit on fleak....

 

Nya skor! 50:-

Köpte ett par ursnygga skor för ett par dagar sen som jag inte har visat i bloggen. Jag var tvungen att köpa ett par snygga billiga skor till vintern så hittade ett par "hästskor" på skopunkten. Då köpte jag även dessa för 50:-. Kan ni fatta 50:- det är helt sjukt. De billigaste skorna jag köpt i hela mitt liv. tänkte att jag skulle ha dessa nästa helg när min kompis fyller 18år och på min 18års fest. Tycker de är såååå snygga!

Gerard cosmmetics "new in"

Fick hem två liquid lipsticks från "gerard cosmetics" förra veckan. Nu har jag testat dem lite och är supernöjd. Inget man kan ha till vardags, men supersnygga till fest eller när man vill vara lite extra snygg. 

Nytt i min garderob - Oddmolly


 

Snapchatbilder från ikväll. 

Tycker verkligen att det är viktigt att prioritera tid med sig själv ibland och bara vara. Ikväll har det varit en sån kväll när jag varit med min syster och hennes familj, tittat på tv och ätit godis. Är det bara jag som älskar sånna kvällar och tycker det är jätteviktigt att ha ibland. Under dagen spelade jag massa the sims, hämtade ut paket och bastade med ansiktsmask. Helt enkelt egentid för mig själv, utan tänk runt skola och annat som annars finns i tankarna. Är faktiskt jättenöjd med min dag och min kväll. 

mall of scandinavia

Får grov ångest när jag inser att ni har missat mycket av mitt lov. Nu helt plötsligt är det bara slut och tillbaka till vardagen och alla rutiner igen. Imorgon börjar jag 15.00 med en mattelektion, innan det ska jag jobba hela förmiddagen och måste tyvärr upp ur sängen 0,20 vilket tar emot. Jag hade tänkt mig att jag verkligen skulle råblogga under lovet men som vanligt har jag inte hållit i vad jag tänkt. Vet inte vad jag vill med bloggen, om jag ska uppdatera när jag vill och känner för det eller om jag faktiskt ska satsa. Det känns som att det beror på er. På tal om något helt annat, jag har varit på mall of scandinavia nu!! Det fick bli en ny oddmollyblus och en ny väska med hem i kassarna. 

Upp