lovisaclavebring

Kategori: Träning

Snyggaste på gymmet

nike run

 

 
Sista dagen på lovet idag, blandade känslor faktiskt. Super skönt att min första lektion imorgon börjar klocan 13 nu när jag har vänt en hel del på dygnet. Ska försöka ta mig till gymmet nu i veckan. Har blivit dålig på att gymma under ett tag nu när det har varit lov osv. Jag fattar inte varför jag inte har gåttt dit nu när jag har all tid i världen. Funderar på att köpa ett par nya skor, vill ha ett par freerun eller roshes run från nike. Tycker de är supersköna och hur snygga som helst. Mina två favoriter är ju såklart de längst upp. 
 
Har ni ett par nike run?

training motivation! !

TumblrTumblrTumblrhealthy breakfast <3

Så himla underbart med snygga träningskläder. Det är verkligen något som jag tycker livar upp träningen och ger mig motiverad. 

Hej allihopa! Det känns verkligen surt att jag inte mår bra eftersom att jag vill träna. Har inte kunnat ta mig till gymmet sen i lördags eftersom att jag varit sjuk. Ska försöka ta mig till gymmet imorgon och se om jag mår bättre vilket vi får hoppas på. Dagen började med att jag stannade hemma första lektionen och vid 1 tiden åkte jag in till skolan för att skriva idrottsprov. jag hoppas och tror verkligen att det gick bra eftersom att idrott är ett kul ämne, dock inte lika kul teoretiskt men det funkar. Åkte hem till V efter idrotten och missade sista lektionen också eftersom att huvudet inte vill ge sig. Känns jobbigt att jag inte mår bra men eftersom att det var solljus ute idag så blev jag på bättre humör. Om en timme börjar svenskahollywoodfruar så nu gör jag inget annat förutom att vänta tills dess. 

Keep going

Idag har jag och V varit och tränat, träffade massor av folk där också vilket var kul. Känns bra att börja träna igen eftersom att det var ett tag sedan för både mig och V. Jag hatar att vara en person som aldrig går upp i vikt eftersom att jag inte ser någon skillnad efter min träning vilket gör att jag lätt ger upp. Därför blir det alltid styrkespass och idag tränade jag armar och rumpa, vilket jag vet är en dålig kombo. Är sjukt svag i både min rumpa och i mina armar så det var ett undantag idag. Imorgon ska jag ta mig in till stan igen för att gymma med Emma. Eftersom att mina ben och min rumpa redan gör tillräckligt ont så tänkte jag träna mage imorgon. Har också varit dålig på att uppdatera på bloggen när jag tränar och vad osv. Men jag ska försöka få mer inslag av min träning i bloggen.

Träning träning

Jag och Viktor kom  hem från gymmet runt 21.00 och nu sitter vi och kollar film på kanal 12. Det var helt underbart att gymma idag eftersom att det var så längesedan jag gjorde det. Tränade mest mage idag men även lår och ben en del. Idag körde jag ett annorlunda pass då jag körde allt möjligt tillsammans då jag hört att det ska funka bättre än sättet jag tränar på nu. Ska testa att träna på det nya sättet ett tag framåt så får vi se vad jag tycker funkar bäst på mig. Någon som har träningtips?

Ska försöka träna mer nu till hösten, och sedan hoppas jag att jag och Sannie fortsätter ´med dansen som vanligt, har inte anmält oss.. hehe

Upp